Ingrediente

O capsula contine

1Rhodiola rosea83.2 mg27.7 %
2Cynomorium songaricum54.5 mg18.2 %
3Wild Yam26.3 mg8.8 %
4Muira puama46.0 mg15.3 %
5Extract din boabe de soia15.0 mg5.0 %
6Proteine hidrolizate din soia75.0 mg25.0 %
 
 Total300 mg100 %
Fara a fi vorba despre vreun mit sau vreo legenda, Rhodiola rosea vine dinaintea istoriei, fiind o planta siberiana apreciata mai ales pentru proprietatile vindecatoare si revigorante. De aceea, de milenii este considerata de localnici ca "un dar al spiritelor". In mod traditional, aceasta planta insotea logodna dintre tinerele cupluri siberiene, simbolizand nasterea ulterioara a copiilor. Beneficiile date de Rhodiola rosea includ cresterea cantitatii seminale, a energiei si a rezistentei fizice, imbunatatirea memoriei, cresterea optimismului si a stimei de sine, intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea sanatatii cardiovasculare. De asemenea, aceasta planta este folosita pentru relaxarea musculaturii, reglarea activitatii glandelor suprarenale si eliberarea de cortizol pentru reducerea stresului muscular si a durerilor musculare, etc.
Citeste mai multe pe Wikipedia
Cynomorium songaricum mai este numita si "Ginseng-ul desertului". De secole este recunoscuta de medici ca "Iarba longevitatii". Aceasta necesita conditii de sol, de temperatura si de reproducere speciale si de aceea este foarte rara, dar si foarte apreciata in medicina chineza traditionala. Ea este folosita pentru cresterea apetitului sexual, dezvoltarea tesutului muscular si tesutului osos, previne deshidratarea, relaxeaza intestinele si viscerele. Aceasta planta este folosita de secole de cei care prezinta simptome de impotenta, slabire a oaselor si muschilor, raceala la nivelul articulatiilor, afectiuni ale tendoanelor, etc.
Citeste mai multe pe Wikipedia
Wild Yam, care creste salbatic in America de Nord, este intalnita pe soluri sarace si in plin soare. Se presupune ca aceasta specie si alte specii de Dioscorea prezinta substante asemanatoare cu hormonii sexuali umani, dar care nu ii inlocuiesc pe cei naturali. De aceea, in mod traditional, este folosita ca afrodisiac, pentru cresterea dorintei sexuale si pentru cresterea virilitatii. De asemenea, este folosita pentru relaxarea musculaturii (eliminarea crampelor), reglarea functiilor metabolice, mentinerea unui nivel bun al colesterolului, proprietstile antioxidante, pastrarea nivelului scazut de zahar in sange, desfasurarea optima a digestiei, reducerea inflamatiilor.
Citeste mai multe pe Wikipedia
Denumita si copacul potentei, Muira puama a devenit foarte cunoscuta in lumea medicala datorita efectelor favorabile asupra starii fizice a organismului si asupra activitatii sistemului nervos central (neurotonic si adaptogen). Are actiune revigoranta si antistres, creste apetitul si performantele sexuale masculine. Este recunoscuta in primul rand pentru efectele la nivelul aparatului reproducator, avand rolul de a combate tulburarile de dinamica sexuala, disfunctiile erectile si scaderea libidoului. Spre deosebire de alte substante cu efect asemanator, nu determina aparitia unor efecte secundare ( modificari ale tensiunii arteriale, cresterea frecventei cardiace, cefalee sau anxietate ). Utilizarea sa a fost extinsa si asupra afectiunilor reumatismale, neuromusculare si digestive, unde concluziile cercetatorilor au fost favorabile. Indicat in astenie sexuala ( scaderea libidoului, tulburari de dinamica sexuala ), infertilitate, astenie generala si depresie, gastrita de stres, gripa, previne chelia.
Citeste mai multe pe Wikipedia
Soia contine vitamina A, B, C, calciu, fier, fosfor, potasiu, proteine. Ajuta impotriva depunerilor de colesterol, emulsionand grasimile, si in lupta cu artrita, complicatiilor la inima, creier, rinichi, ochi. Soia diminueaza, de asemenea, riscul aparitiei cancerului la prostata si colon.
Citeste mai multe pe Wikipedia